Sjok-King

Sjok-King


Notice: Undefined property: Joomla\CMS\Object\CMSObject::$description in /home/atuinhuis/domains/a-tuinhuis.nl/public_html/templates/argon/html/com_k2/templates/default/user.php on line 59
HOUTHANDEL BOUMANS VOF HOUTHANDEL BOUMANS VOF, gevestigd aan Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.a-tuinhuis.nl Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen +31455212887

G.A. Boumans is de Functionaris Gegevensbescherming van HOUTHANDEL BOUMANS VOF Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:


Geautomatiseerde besluitvorming
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van HOUTHANDEL BOUMANS VOF) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Delen van persoonsgegevens met derden
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door HOUTHANDEL BOUMANS VOF en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

HOUTHANDEL BOUMANS VOF wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 
HOUTHANDEL BOUMANS VOF bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Personalia                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Adres                                         > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Enzovoort                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
 
donderdag, 15 oktober 2015 07:59

Ideeën

 

woensdag, 14 oktober 2015 14:40

Schutting / Poort / Vlonder

woensdag, 01 oktober 2014 00:00

Houtsoorten en werkwijze

Houtsoorten

 

Padouk
padouk

Het kernhout van Afrikaans Padoek is fraai oranjeachtig rood. Bij blootstelling aan licht verkleurt deze tint snel tot vaal roodbruin en op de lange termijn tot zwartbruin. Het is een zeer duurzame houtsoort die nauwelijks werkt en hierdoor uitermate geschikt is voor o.a. betimmeringen buitenshuis, puien, deuren en vloeren.

Thermowood Ayous
thermowood-ayous

Thermowood staat voor een verduurzaming door middel van warmte behandeling. Deze warmte
behandeling zorgt ervoor dat glucose uit het hout verdwijnt. Hout gaat rotten
onder invloed van schimmels. Deze schimmels hebben alleen vat op glucose.
Ayous is een zeer mooie houtsoort zonder knopen/noesten. Door de egale kleur stelling en zeer
snelle vergrijzen cq verkleuren is Thermo Ayous een super houtsoort. Geen inhoudstoffen en
zeer grote stabiliteit zorgt dat deze houtsoort langdurig plezier oplevert.


Western Red Cedar

Western Red Cedar is een naaldhoutsoort van de Canadese- en USA westkust, die bekend staat bekend om de grote kleurvariatie. Licht geelbruin, rozebruin, zalmkleurig en chocoladeachtig bruin gekleurd hout komt voor. Het donkere hout komt meestal uit het centrale deel van de stam en het lichtere hout meer van de buitenzijde. In kwaliteit is het donkere en lichte hout gelijk. Red Cedar is zacht, maar erg duurzaam en wordt vaak gebruikt voor buitentimmerwerk, zoals tuinhuizen en gevelbetimmeringen. Het kan zelfs onbehandeld toegepast worden en zal dan op natuurlijker wijze vergrijzen. Het werkt nauwelijks, waardoor verf en beits zeer goed blijven hechten en daardoor een buitengewoon lange levensduur hebben.

Western Red Cedar Vingerlas

Vingerlas betekent: Red cedar dat verlengt is door middel van een of meerdere lijm verbindingen.
Deze lijm verbinding is duurzaam en sterk,sterker als hout van een lengte. Delen zijn 30,60 en 120 cm lang.
Omdat deze delen dosse en kwartiers zijn gezaagd ontstaan de kleur verschillen.

Siberisch Lariks

Siberisch lariks is de variant van Lariks met de hoogste duurzaamheid. Niet te verwarren met
europees lariks. Beide houtsoorten hebben een verschil in vocht percentage,stabiliteit en
duurzaamheid. Theoretisch gezien kan Siberisch Lariks zonder behandeling. Echter is het onze persoonlijke
ervaring dat dit problemen kan opleveren met stabiliteit. Dit probleem doet zich alleen voor
bij gesloten profielen.Bij open gevels of overhangende systemen is dit probleem niet aanwezig.
Deze kunnen echter niet blind vernageld worden. U zult dus de bevestiging(schroef,spijker,niet) blijven zien.

Vuren
vuren

De kleur van vurenhout is bleek tot witachtig geel met een zachte en grove tekening. Na langdurige blootstelling aan licht wordt het geelbruin. Het is dus beter om het snel af te werken, zodat het niet zo snel verkleurt. Vuren is niet erg duurzaam: het kan slecht tegen vocht. Vuren is een relatief gemakkelijk te impregneren, te verven en te beitsen houtsoort. Dit kan uiteraard de duurzaamheid aanmerkelijk vergroten. Wij werken uitsluitend met Noord Europees vuren.

Vuren geïmpregneerd hout
vuren-geimpregneerd

Geimpregneerd vuren is verduurzaamd vuren, in tegenstelling tot natuur vuren heeft
geimpregneerd vuren een hogere duurzaamheid. Belangrijk is dat men het 6 -8 maanden
moet laten drogen en daarna pas schildert. Het impregneer vocht zal eruit moeten.

Materiaal Trespa

Volkern trespa is een onderhoudsvrije harde kunststof. Ideaal voor creëren van moderne
tuinhuizen. De platen kunnen zowel verticaal als horizontaal gelijmd (lees: niet geschroefd) worden wat zorgt voor een strak uiterlijk.
Trespa is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De meest voorkomende kleuren die gebruikt worden voor tuinhuizen zijn; wit, antraciet, zwart en grijs.

Werkwijze

 

Oriëntatie -en Aankoopfase

Laat ons verassen met uw ideeën. U bent welkom bij ons op de zaak; de koffie staat altijd klaar. Ook bij u op locatie kunnen wij u advies geven en de mogelijkheden bespreken. Vervolgens maken wij voor u een 3D presentatie en wordt uw project tot in detail omschreven. Bij akkoord gaat het project naar de productiefase.

Verkoop Medium

 

Productiefase

In de timmer -en machinale werkplaats wordt uw project tot in detail geproduceerd. Handwerk en maatwerk staat hierbij voorop; wij hebben de gehele productie in eigen beheer. Indien gewenst kunt u gerust een kijkje nemen tijdens de bouw van uw project. Tijdens deze fase wordt met u een afspraak gemaakt wanneer de montage zal plaatsvinden.

Productie Medium

 

Montage fase

Levering van het project zit altijd in de prijs inbegrepen. Daarnaast kiezen 95% van de klanten er voor de montage aan ons uit te besteden. Wij leveren en monteren in Nederland, België en Duitsland. Buiten deze regio is onderhandelbaar.

Montage Medium

 

Pagina 1 van 3