0031-(0)45-5212887

Nautic

 

Foto 21

Houthandel-Boumans-houtsoorten

Nautic Tuinhuis

Houthandel Boumans is een producent van hoogwaardige tuinhuizen, Nautic is ontworpen als elegante en eenvoudige opberg oplossing. Dit tuinhuis laat zien wat Houthandel Boumans kan bouwen. Door de ronde schillen is er op een rustige manier hoogte gecreëerd. Door het dak in 2e te delen ontstaat er een mogelijk voor licht inval dit is dan ook benut. Door het dak iets verder door te laten lopen is er een natuurlijke opberg ruimte gecreëerd. Daarnaast zorgen de 2 deuren voor een grote toegang.

Onze tuinhuizen kunnen passend gemaakt worden voor elke tuin door onze eigen productie. Dit model wordt aangeboden in diversen houtsoorten, elk houtsoort heeft zijn specifiek kenmerken, klik hier voor nadere uitleg. Eventuele vragen beantwoorden wij graag in een persoonlijk gesprek.

Ondanks dat het voor ons een standaard tuinhuis is zijn er nog heel wat keuzen mogelijkheden. Dit ziet u terug in de mogelijkheid van een extra raam en of deur bij te voegen. De standaardmaatvoeringen vindt u terug in de prijslijst, klik hier. Daarnaast kan dit model ook dienen als opstap voor een groter project opmaat, dit zal ook nader uitgelegd worden in het persoonlijk gesprek.

De modellen zoals op de site vermeld staan worden geleverd zonder binnen afwerking, dit kan uiteraard ook met. Zodat u een buitenhuisje krijg met isolatie en totale afwerking aan de binnenkant. Dit vindt u terug in de prijslijst naast de afmetingen, waaronder ook speciale opties die u tuinhuis verfraaien en verbeteren.

*Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen. Op al onze prijslijsten zijn onze verkoopvoorwaarde van toepassing.

Contactformulier

Uw naam(*)
Vul aub uw naar in

Uw email(*)
Vul aub uw email adres in

bericht(*)
Vul aub uw vraag of opmerking in.

(*)

Invalid Input

A-Tuinhuis