0031-(0)45-5212887

Poolhouse Verona

 

poolhouse Custom

Houthandel-Boumans-houtsoorten

Poolhouse Verona

Poolhouse Verona is gemaakt in de verhouding van het zwembad. De wens was het wegwerken van de machinekamer, daarnaast wilde de klant een kleedkamer. Bij dit ontwerp is er gekozen voor een terugvallende schuifdeur, deze word door het overhangede deel beschermd. Daarnaast is er gelijk gebruik gemaakt door er verlichting in te verwerken.

Achter het schuifraam is een bar gecreëerd met een ijskast. Ideaal om zomers te genieten van zwembad en leuk feestje te houden.

Om er een geheel van te maken is er nog een los schutting naast geplaatst. Hier is de buiten douche achter geplaatst zodat hier gelijk een beetje privacy verkregen word.

Houthandel Boumans maakt veel tuinhuizen waaronder de Poolhouse. Elk ontwerp wordt afgestemd op de wensen van de klant, zo kan de installatie weggewerkt worden.

Aan de hand van een gesprek en mogelijk een referentiebeeld kan er een ontwerp worden gemaakt. Dit wordt vertaald in een 3D tekening en bouwtekeningen, verdere informatie over onze visie en bedrijf klik hier. Zodra het ontwerp naar wens is wordt er een definitieve keuze gemaakt voor het hout soort. Verdere informatie over onderhoud en houtsoorten klik hier.

Contactformulier

Uw naam(*)
Vul aub uw naar in

Uw email(*)
Vul aub uw email adres in

bericht(*)
Vul aub uw vraag of opmerking in.

(*)

Invalid Input

A-Tuinhuis