0031-(0)45-5212887

Praktijkruimte hoek

 

Houthandel-Boumans-houtsoorten

Praktijkruimte hoek

Praktijkruimte hoek is een tuinkantoor wat een ideale werkplek is maar meer. Het tuinhuis moest gebruikt kunnen worden door het hele gezin. De eigenaresse wilde haar praktijk uit haar huis verplaatsen naar het bijgebouw. Daarbij moest familie uit het buitenland een langere periode kunnen verblijven. Dan heb je ook de standaarddingen die een plek nodig hebben zoals de fietsen en andere tuinspullen.

Er is gekozen om het gebouw in 4 elementen te verdelen. Er is gekeken dat elke ruimte daglicht binnen krijgt, zodat het verblijven prettig wordt. Door de grote ramen en de isolatie wordt het gebouw snel opgebouwd door de zon. Tevens is het hefschuifpui makkelijk te openen, dit zorgt voor het gebruik gemak. Voor de fietsen is een bijgebouw gecreëerd dat geïntrigeerd is.

Iedereen zijn wens is anders. Tijdens een oriënterend gesprek worden de wensen vastgesteld door Houthandel Boumans. Aan de hand van een gesprek en een referentiebeeld kan er een ontwerp worden gemaakt. Dit wordt vertaald in een 3D tekening en bouwtekeningen, verdere informatie over onze visie en bedrijf klik hier. Zodra het ontwerp naar wens is wordt er een definitieve keuze gemaakt voor het houtsoort. Informatie over hout en onderhoud klik hier, het is een belangrijk detail om het goede houtsoort te kiezen. Hierbij helpen uw dan ook graag.

Contactformulier

Uw naam(*)
Vul aub uw naar in

Uw email(*)
Vul aub uw email adres in

bericht(*)
Vul aub uw vraag of opmerking in.

(*)

Invalid Input

A-Tuinhuis