0031-(0)45-5212887

Tuinkamer Miami

 

Miami

Houthandel-Boumans-houtsoorten

Tuinkamer Miami

Model Miami is een ideale verkoopruimte of kantoor in een drukke omgeving. Dit kan als aparte vergaderruimte gebruikt worden. Door de horizontale ramen heeft het een luxe uitstraling.

Het is ook zeer geschikt om te gebruiken als een aanbouw aan een huis. Door enkele deur heeft men eenvoudig toegang tot het gebouw waarin men aan alle zijde daglicht naar binnenkrijgt. Ideaal om gehele dag te genieten van de zon. 

Zoals er te zien is zijn alle opties open. Hierdoor is een gesprek met Houthandel Boumans gewenst. Dit om alle wensen vast te stellen. Elk afgebeeld tuinhuis kan als inspiratie of als uitgangspunt genomen worden. Aan de hand van een gesprek en een referentiebeeld kan er een ontwerp worden gemaakt. Dit wordt vertaald in een 3D tekening en bouwtekeningen, verdere informatie over onze visie en bedrijf klik hier. Zodra het ontwerp naar wens is wordt er een definitieve keuze gemaakt voor het houtsoort. Informatie over hout en onderhoud klik hier, het is een belangrijk detail om het goede houtsoort te kiezen. Hierbij helpen uw dan ook graag.

Contactformulier

Uw naam(*)
Vul aub uw naar in

Uw email(*)
Vul aub uw email adres in

bericht(*)
Vul aub uw vraag of opmerking in.

(*)

Invalid Input

A-Tuinhuis