0031-(0)45-5212887

Cookie verklaring en privacy disclaimer

HOUTHANDEL BOUMANS VOF HOUTHANDEL BOUMANS VOF, gevestigd aan Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.a-tuinhuis.nl Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen +31455212887

G.A. Boumans is de Functionaris Gegevensbescherming van HOUTHANDEL BOUMANS VOF Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:


Geautomatiseerde besluitvorming
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van HOUTHANDEL BOUMANS VOF) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Delen van persoonsgegevens met derden
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door HOUTHANDEL BOUMANS VOF en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

HOUTHANDEL BOUMANS VOF wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 
HOUTHANDEL BOUMANS VOF bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Personalia                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Adres                                         > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Enzovoort                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
 
Sjok-King
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Lees 11416636 keer Laatst aangepast op woensdag, 13 juni 2018 14:12

3591032 reacties

  • 창원출장안마
    Geplaatst door 창원출장안마 maandag, 15 augustus 2022 22:02

    Good article! We are linking to this particularly great content on our website.
    Keep up the good writing.

  • Ujyuwg
    Geplaatst door Ujyuwg maandag, 15 augustus 2022 21:55

    Piswjj cuzfy https://buyamlodipinep.com/ Xbdiyq Xtrrcs Ixasae

  • https://notes.io/qpnKz
    Geplaatst door https://notes.io/qpnKz maandag, 15 augustus 2022 21:49

    At this time I am ready to do my breakfast, afterward having my
    breakfast coming yet again to read further news.

  • sekabet
    Geplaatst door sekabet maandag, 15 augustus 2022 21:45

    ▼ Sekabet giriş yazılım ve oyun çeşitleri:
    ► Yazılım, Sekabet giriş Casino’yu gerçekten öne çıkaran şeydir, ancak müşteriler web
    sitesindeki diğer ürünler için de aynı yüksek kaliteyi bekleyebilirler.

    Masaüstü bahisleri için, Windows PC, dizüstü bilgisayar, iMac veya MacBook’ta olup olmadığına bakılmaksızın, Sekabet.com’a
    gitmeniz ve oradan başlamanız yeterlidir.


    ● Hiçbir uygulamanın indirilmesi gerekmez
    ve buna zengin çevrimiçi casino de dahildir. Mobil cihazlar için, incelemede daha sonra
    ele alınan uygulama ile işler biraz farklılaşıyor.


    ● Şimdilik, sekmeye erişirken hoş ve temiz bir lobi sunacak olan çevrimiçi casino odaklanılıyor.
    Soldaki kategoriler video slotları, rulet, jackpot oyunları,
    masa oyunları, klasik slotlar, blackjack, video poker ve canlı kumarhanedir.


    Sekabet Giriş için Tıklayın! [Doğru, Güncel Adres]
    ● Bahsedilen sonuncunun da kendi özel sekmesi var
    ama oyunlar aynı. Kapsanan temel gruplarla, içinde bulunan oyunlar, özellikle slotlar söz konusu olduğunda etkileyici bir koleksiyon oluşturur.


    Sekabet Giriş için Tıklayın! [Doğru, Güncel Adres]
    ● Şu anda mevcut olan 500’den fazla video slotu var
    ve bunlar, tüm geliştiriciler listesi tarafından sağlanan oyunları
    içeriyor. Burada bahsetmemiz gereken en büyükleri Microgaming,
    NetEnt, NextGen Gaming, Yggdrasil, Play’n GO ve Quickspin.

    ● Hatta onları karışık bir koleksiyonun parçası olarak görmek çok
    nadir olan Playtech’ten slotlar bile var. Yine de oyuncular ünlü geliştiriciden Gladiator, Sopranos, Iron Man 2
    ve The Avengers gibi hit parçalar bulabiliyor.

    ● Oyunların çoğu, önce kayıt olmak zorunda kalmadan eğlence için oynanabilir ve gerçek bahis limitleri her tür oyuncuya ve farklı boyutlardaki paralara hitap eder.
    Döndürmeler bir sente kadar düşebilir ve birkaç yüz avroya kadar çıkabilir.


    ● Hit ve münhasır oyunlarla, Sekabet casino’nun sunduğu video
    slotlarının seçimi hakkında söylenecek pek çok harika şey var.
    Ancak, gerçek casino hissini ekranınıza getiren gerçekten güzel seçeneklere sahip oldukları için diğer kategoriler de göz ardı edilmemelidir.


    ● Rulet ve blackjack, çevrimiçi oyuncular arasında her
    zaman popülerdir ve sitede kontrol edilecek çeşitli versiyonlar
    vardır. Bazı farklılıklar sadece grafiklerde olabilirken, bu oyunların farklı varyasyonları daha iyi veya daha kötü
    ödeme oranlarıyla gelebilir.

    ● Avrupa Ruleti ve Tek Deste Blackjack’e bağlı kalmak en iyisidir çünkü bunlar daha düşük kasa kenarlarına sahiptir.

    Sekabet giriş işlemlerini casino için de tamamladıktan sonra Bakara, poker
    ve Red Dog gibi diğer masa oyunları da kategoride bulunacak ve öğrenmesi zor değil.


    ● Yeni başlayanlar gerçek para kullanmadan pratik yapabilir ve kendilerini güvende hissettiklerinde geçiş yapabilirler.
    19 video poker makinesi de koleksiyona katkıda bulunur ve yüksek kazanma potansiyelleriyle oyuncuları saatlerce meşgul edebilir.



    ● Sekabet live casino, Evolution Gaming, NetEnt Live ve diğer sağlayıcılardan onlarca
    oyuna sahiptir. Rulet, blackjack, bakara ve poker çeşitleri masaların arkasındaki gerçek krupiyelerle oynanır ve oyuncular gerçek bir casinodaymiş gibi aksiyonu canlı olarak görebilirler.


    ● Operatörün bir de poker odası olduğundan daha önce bahsetmiştik.
    Sekabet poker, Microgaming’in yazılımını kullanır ve Windows için indirilebilir ve Mac ve PC için anında oynatılabilir.


    ● Buradaki grafikler güzel ve poker istemcisi kişisel tercihlere uygun hızlı dokunuşlara izin veriyor.
    Ayrıca, herhangi bir zamanda çevrimiçi binlerce oyuncu ile trafik iyiden daha fazlasıdır.

  • Carltyday
    Geplaatst door Carltyday maandag, 15 augustus 2022 21:44

    buy amoxil online australia

  • MichaelHOGMA
    Geplaatst door MichaelHOGMA maandag, 15 augustus 2022 21:40

    tetracycline 500 mg capsule

  • how to buy generic zoloft pills
    Geplaatst door how to buy generic zoloft pills maandag, 15 augustus 2022 21:38

    I am in fact pleased to glance at tһis webpage posts which carries tons of
    uѕeful factѕ, thɑnks for providing sucһ data.

  • DonaldRet
    Geplaatst door DonaldRet maandag, 15 augustus 2022 21:38

    skypharmacy

  • Aqfqoa
    Geplaatst door Aqfqoa maandag, 15 augustus 2022 21:28

    Fsusnt voqdf http://buyazelastinex.com/ Ellxmg Esyyqf Zpaaxn

  • Carltyday
    Geplaatst door Carltyday maandag, 15 augustus 2022 21:25

    price of tizanidine 4mg

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

A-Tuinhuis

Houthandel Boumans maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'accepteren' te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Privacy- en cookieverklaring. Privacy- en cookieverklaring.

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk