0031-(0)45-5212887

Cookie verklaring en privacy disclaimer

HOUTHANDEL BOUMANS VOF HOUTHANDEL BOUMANS VOF, gevestigd aan Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.a-tuinhuis.nl Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen +31455212887

G.A. Boumans is de Functionaris Gegevensbescherming van HOUTHANDEL BOUMANS VOF Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:


Geautomatiseerde besluitvorming
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van HOUTHANDEL BOUMANS VOF) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Delen van persoonsgegevens met derden
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door HOUTHANDEL BOUMANS VOF en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

HOUTHANDEL BOUMANS VOF wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 
HOUTHANDEL BOUMANS VOF bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Personalia                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Adres                                         > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Enzovoort                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
 
Sjok-King
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Lees 7470569 keer Laatst aangepast op woensdag, 13 juni 2018 14:12

1850450 reacties

  • Justinfer
    Geplaatst door Justinfer zaterdag, 18 januari 2020 20:15

    http://rhineincecialis.ru/ - Rhine Inc India Complaints http://cialisonlineenoprescription.ru/ - cialis without prescription http://cialiscanadae.ru/ - cialis 20 mg best price canadian http://cialisewithoutadoctorsprescription.ru/ - no prescription cialis http://rxexpresseonline.ru/ - rx express online http://amoxicillinbuyecanada.ru/ - amoxicillin http://tadalafilbesteprice.ru/ - tadalafil 5mg generic http://levitrawithouteprescription.ru/ - levitra samples overnight http://clomideforsale.ru/ - clomid for sale http://cealise.ru/ - cheap cialis

  • JamesGucky
    Geplaatst door JamesGucky zaterdag, 18 januari 2020 20:15

    kwikmed coupon code viagra for sale in usa buy cialis online cialis overnight shipping from usa cialis viagra overnight delivery tadalafil cheapest price ordering cialis without a prescription comprar viagra canada pacific care pharmacy Canadian Pharmacy Online

  • gnlekw
    Geplaatst door gnlekw zaterdag, 18 januari 2020 20:14

    cialis online pharmacy reviews generic cialis online pharmacy cialis canada purchasing viagra from canada
    no prescription pharmacy cialis canada price
    https://bookmarks4.men/story.php?title=what-you-should-make-sure-you-maintain-a-healthful-physique#discuss
    buy cialis from canadian pharmacy

  • vpsjiw
    Geplaatst door vpsjiw zaterdag, 18 januari 2020 20:14

    free full background check no charge criminal record online free catfish people search mmnnhr google search people

  • Jameshax
    Geplaatst door Jameshax zaterdag, 18 januari 2020 20:13

    https://gncedstore.com Brenda Kirby, an enforcement officer with the IMB, informed Judge John O’Neill at Dublin District Court that she visited the shop and spoke to the man’s 26-year-outdated son after receiving a tip-off from customs officers.

    If you have any sort of concerns relating to where and ways to utilize what can i order from online thats safe to take and works like viagra, you could call us at our internet site.

  • fswvpq
    Geplaatst door fswvpq zaterdag, 18 januari 2020 20:12

    cialis online canada does viagra do generic cialis pharmacy canadian drugs
    cheap drug canadian prescriptions by mail
    http://pcgwow.svenlowry.co.uk/member.php?action=profile&uid=511257
    online cialis

  • MatthewMiz
    Geplaatst door MatthewMiz zaterdag, 18 januari 2020 20:12

    viagra no prescription fast delivery canadian pharmacy mall best price 100mg viagra viagra online cheap canadian pfizer viagra pfizer viagra 100mg online cheap ed meds online ed medicines generic for erectile dysfunction ed medications best ed medication what are the best generic ed drugs online erectile dysfunction medications ed medications compared cheap ed medication ed medications online ed drugs online best erectile dysfunction medication in canada ed drugs meds for ed erectile dysfunction medications sold in canada erectile dysfunction drugs generic ed drugs cheap erectile dysfunction drugs-canada canadian erectile dysfunction drugs ED medication order erectile dysfunction medication generic drugs for erectile dysfunction erectile meds ed drug cost comparison buy erectile dysfunction drugs generic ed medication erectile dysfunction medication prices ed meds on line cheap ed drugs best erectile dysfunction drugs for sale online erectile dysfunction drugs online meds for erectile dysfunction generic ed meds erectile dysfunction drugs canada ed drug best ed drug best deal on ED meds cheap ed meds medication from canada ed erectile dysfunction generic name for ED drugs buy erectile dysfunction drugs online cheap erectile dysfunction medication generic erectile dysfunction medications erectile dysfunction drugs comparison impotence drugs online common drugs for ed generic impotence drugs ed meds cost effective ed drugs canadian erectile dysfunction drugs rosa impex pvt ltd viagra viagra vs cialis vs levitra reviews Buy Amoxicillin 500mg no prescription

  • sxsjwy
    Geplaatst door sxsjwy zaterdag, 18 januari 2020 20:10

    drugs medications cheap viagra canada cialis cheap online pharmacy canadian pharmacies without prescription
    walmartpharmacy com mail order prescriptions from canada
    https://chessdatabase.science/wiki/Family_Activities_That_Can_Have_The_Entire_Family_Dwelling_More_healthy
    canada online pharmacies

  • ltkrba
    Geplaatst door ltkrba zaterdag, 18 januari 2020 20:10

    how to find people and follow on instagram free background check online no charge best site to find people tlutjx background check sites

  • ybifhr
    Geplaatst door ybifhr zaterdag, 18 januari 2020 20:10

    drugstore canada canadian prescription get a prescription online buy viagra without a prescription
    cvs drug prices what is cialis
    http://w3.tcvs.ilc.edu.tw/modules/profile/userinfo.php?uid=40904
    buy drugs online

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

A-Tuinhuis

Houthandel Boumans maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'accepteren' te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Privacy- en cookieverklaring. Privacy- en cookieverklaring.

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk