0031-(0)45-5212887

Cookie verklaring en privacy disclaimer

HOUTHANDEL BOUMANS VOF HOUTHANDEL BOUMANS VOF, gevestigd aan Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.a-tuinhuis.nl Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen +31455212887

G.A. Boumans is de Functionaris Gegevensbescherming van HOUTHANDEL BOUMANS VOF Hij/zij is te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Persoonsgegevens die wij verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:


Geautomatiseerde besluitvorming
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van HOUTHANDEL BOUMANS VOF) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Delen van persoonsgegevens met derden
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door HOUTHANDEL BOUMANS VOF en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

HOUTHANDEL BOUMANS VOF wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 
HOUTHANDEL BOUMANS VOF bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Personalia                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Adres                                         > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Enzovoort                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
 
Sjok-King
Rate this item
(0 votes)
Read 9025307 times Last modified on Wednesday, 13 June 2018 14:12

2156111 comments

  • Malliezpbx
    posted by Malliezpbx Friday, 03 July 2020 15:37

    how to get rx for viagra
    buy viagra http://viaonlinebuy.us/ buy viagra
    vicodin with viagra

  • Abermotrut
    posted by Abermotrut Friday, 03 July 2020 15:36

    online dating near carrick-on-suir interatial dating in sallins naas online dating services bagenalstown dating spots listowel best lesbian dating app derry gay asian dating dating a man from in waterford expat dating near lusk dinner dating mallow ireland dating network near mountmellick russian dating kilkenny ireland kilquade central dating hookup personals kinsale house speed dating in killarney matchmaking man in bantry online dating service in donnybrook ireland cabinteely mature dating gaillimh black speed dating tullow italian dating 8 minute speed dating skerries dating site mel in malahide ireland just hook up in tipperary ireland italy dating near lusk city dating websites near letterkenny best speed dating in gaillimh ireland adult dating sites in cootehill passage west hook up home african american speed dating near kilquade over 50 dating greystones clonakilty online dating photography shankill hook up free carrick on shannon free online dating sites clifden casual hookup hookup website ballymote internet dating ballinrobe ireland dating events man in cabinteely ireland women dating near cashel cootehill full hook up campsites dating asian buncrana ireland blackrock the hook up free hookup sites near dunmanway

  • Jimtyday
    posted by Jimtyday Friday, 03 July 2020 15:35

    aralen generic malegra 100 for sale cost of singulair in australia buy atarax 25mg

  • Janetyday
    posted by Janetyday Friday, 03 July 2020 15:35

    plaquenil hydroxychloroquine

  • DavidSkamb
    posted by DavidSkamb Friday, 03 July 2020 15:34

    magic pharmacy online usa levitra price per pill cialis online no prescription super viagra plus lexapro online without a prescription novoesildenafil.ru buy gabapentin no presctiption z pack antibiotic online usa rx pharmacy viagra generic generic viagra overnight delivery

  • Ivytyday
    posted by Ivytyday Friday, 03 July 2020 15:34

    atarax 25 mg over the counter where can i purchase cephalexin proscar for bph metformin chloroquine lipitor 4 motrin buy prednisolone 15 mg cialis price buy zovirax pills trazodone drug plaquenil generic drug flomax online nexium prazosin 2 mg cost of bupropion in australia buy chloroquine motilium hydrochlorothiazide tablets malegra online

  • TerryLiz
    posted by TerryLiz Friday, 03 July 2020 15:33

    usa pharmacy online viagra

  • Floydcoini
    posted by Floydcoini Friday, 03 July 2020 15:33

    rhine inc palghar india Visit Homepage cheapest prices on generic cialis cheap viagra for sale viagra without a doctor prescription buy levitra cialis for sale in phoenix,az cialise20mg.ru cialis from usa pharmacy canadian name brand viagra

  • Samtyday
    posted by Samtyday Friday, 03 July 2020 15:33

    ivermectin generic cream brand name nexium canada generic zovirax tablet

  • Nicktyday
    posted by Nicktyday Friday, 03 July 2020 15:32

    bupropion pills 150 mg proscar online how much is singulair cost flomax online buy motilium buy prazosin cephalexin 875mg cymbalta buy online

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

A-Tuinhuis

Houthandel Boumans maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'accepteren' te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Privacy- en cookieverklaring. Privacy- en cookieverklaring.

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk