0031-(0)45-5212887

Cookie verklaring en privacy disclaimer

HOUTHANDEL BOUMANS VOF HOUTHANDEL BOUMANS VOF, gevestigd aan Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.a-tuinhuis.nl Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen +31455212887

G.A. Boumans is de Functionaris Gegevensbescherming van HOUTHANDEL BOUMANS VOF Hij/zij is te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Persoonsgegevens die wij verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:


Geautomatiseerde besluitvorming
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van HOUTHANDEL BOUMANS VOF) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Delen van persoonsgegevens met derden
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door HOUTHANDEL BOUMANS VOF en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

HOUTHANDEL BOUMANS VOF wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 
HOUTHANDEL BOUMANS VOF bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Personalia                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Adres                                         > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Enzovoort                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
 
Sjok-King
Rate this item
(1 Vote)
Read 11416931 times Last modified on Wednesday, 13 June 2018 14:12

3591117 comments

  • Bottle Warmer
    posted by Bottle Warmer Wednesday, 17 August 2022 11:30

    Wonderful work! That is the kind of info that should be shared across the net.
    Disgrace on the seek engines for no longer positioning this submit
    higher! Come on over and visit my website . Thanks =)

  • Curtislop
    posted by Curtislop Wednesday, 17 August 2022 11:30

    buying tetracycline online

  • baby loungers
    posted by baby loungers Wednesday, 17 August 2022 11:30

    When someone writes an paragraph he/she retains the idea of a user in his/her mind that how a user can understand
    it. Thus that's why this piece of writing is outstdanding.

    Thanks!

  • Fumigation Free Pallet
    posted by Fumigation Free Pallet Wednesday, 17 August 2022 11:30

    Einwickelmaschine https://www.M-wrappingco.de/einwickelmaschine/
    Fumigation Free Pallet https://www.scenixpallet.com/fumigation-free-pallet.html

  • Fumigation Free Pallet
    posted by Fumigation Free Pallet Wednesday, 17 August 2022 11:30

    Einwickelmaschine https://www.M-wrappingco.de/einwickelmaschine/
    Fumigation Free Pallet https://www.scenixpallet.com/fumigation-free-pallet.html

  • Nude Yoga
    posted by Nude Yoga Wednesday, 17 August 2022 11:30

    Hi there, I found your website by means of Google while searching for a comparable subject, your website came up,
    it looks good. I've bookmarked it in my google bookmarks.
    Hello there, just was aware of your weblog thru Google, and located that it
    is really informative. I'm going to be careful for brussels.
    I will be grateful in the event you continue
    this in future. Numerous folks can be benefited from your writing.
    Cheers!

  • forex
    posted by forex Wednesday, 17 August 2022 11:28

    So what's Forex Autopilot? Success with Forex trading won't occur overnight.
    This is a dangerous endeavor and awareness is the key to success.
    Nonetheless, after on-line trading platforms took over the markets,
    Forex trading has change into assessable to any retail or
    particular person investor. Nonetheless, you must remember that there are scams working in the forex market as there isn't any central regulator.
    Although trades are swiftly made, an middleman Forex buying and selling brokerage firm handles the transaction. Forex
    costs are continually fluctuating, but at very small amounts, which implies traders have to
    execute large trades (utilizing leverage) to earn cash.

    The FX markets are accessible for beginners as they are
    open 24 hours a day and require solely small amounts of cash
    to get began. The day trader is the aggressive kind of traders by which they just look at
    the trend for only a minute they usually do the
    development after a fast recap of the pattern. Similar to another jobs, becoming a profitable Forex trader entails laborious work, dedication,
    self-discipline, diligence, perseverance, persistence and time administration.
    The 15 minute time frame is highly effective to make use of for
    this sort of trade.

  • socket organizer set
    posted by socket organizer set Wednesday, 17 August 2022 11:27

    Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other websites?
    I have a blog based on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I
    know my viewers would appreciate your work.

    If you're even remotely interested, feel free to shoot me an email.

  • Richardvep
    posted by Richardvep Wednesday, 17 August 2022 11:25

    augmentin 500 mg tablet price buy antabuse online without prescription

  • Jimtyday
    posted by Jimtyday Wednesday, 17 August 2022 11:22

    where to buy acyclovir over the counter

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

A-Tuinhuis

Houthandel Boumans maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'accepteren' te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Privacy- en cookieverklaring. Privacy- en cookieverklaring.

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk