0031-(0)45-5212887

Cookie verklaring en privacy disclaimer

HOUTHANDEL BOUMANS VOF HOUTHANDEL BOUMANS VOF, gevestigd aan Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.a-tuinhuis.nl Ganzeweide 221 6413 GE Heerlen +31455212887

G.A. Boumans is de Functionaris Gegevensbescherming van HOUTHANDEL BOUMANS VOF Hij/zij is te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Persoonsgegevens die wij verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:


Geautomatiseerde besluitvorming
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van HOUTHANDEL BOUMANS VOF) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Delen van persoonsgegevens met derden
HOUTHANDEL BOUMANS VOF verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
HOUTHANDEL BOUMANS VOF gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door HOUTHANDEL BOUMANS VOF en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

HOUTHANDEL BOUMANS VOF wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
HOUTHANDEL BOUMANS VOF neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- HOUTHANDEL BOUMANS VOF verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 
HOUTHANDEL BOUMANS VOF bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Personalia                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Adres                                         > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
Enzovoort                                  > 3 jaar > Informatie verstrekking van ons product
 
Sjok-King
Rate this item
(1 Vote)
Read 11416729 times Last modified on Wednesday, 13 June 2018 14:12

3591060 comments

  • avigsw
    posted by avigsw Wednesday, 17 August 2022 09:23

    aviator game

    On the other hand adults can occupy oneself in Aviator slot.
    aviator game casino

  • insurance.ra6.org
    posted by insurance.ra6.org Wednesday, 17 August 2022 09:23

    Whats up are using Wordpress for your blog platform?
    I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set up my
    own. Do you need any html coding expertise to make your own blog?
    Any help would be greatly appreciated!

  • Jacobgar
    posted by Jacobgar Wednesday, 17 August 2022 09:22

    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game

    All information about playing against money Aviator Spribe at 1carry the day online casino.
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game
    aviator slot game

  • www.wholesalejerseysshopusa.com
    posted by www.wholesalejerseysshopusa.com Wednesday, 17 August 2022 09:16

    Hi there! This article could not be written any better!
    Reading through this article reminds me of my previous roommate!

    He constantly kept talking about this. I most certainly will send this article to
    him. Fairly certain he will have a great read.
    Many thanks for sharing!

  • Iejyxf
    posted by Iejyxf Wednesday, 17 August 2022 09:15

    Esedcl dytno https://buyloratadinex.com/ Niazet Vuzqvt Biozij

  • socket organizer
    posted by socket organizer Wednesday, 17 August 2022 09:12

    Highly descriptive post, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?

  • socket organizer set
    posted by socket organizer set Wednesday, 17 August 2022 09:11

    I'm impressed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that's equally educative and amusing, and without a doubt,
    you have hit the nail on the head. The problem is something which too few
    folks are speaking intelligently about. I am very happy I found this during my hunt for something regarding this.

  • baby recliner
    posted by baby recliner Wednesday, 17 August 2022 09:11

    I am really glad to read this webpage posts which consists of plenty of valuable data, thanks for
    providing these statistics.

  • Coffee Cups
    posted by Coffee Cups Wednesday, 17 August 2022 09:10

    Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this article and also the
    rest of the website is also very good.

  • Coffee Cups
    posted by Coffee Cups Wednesday, 17 August 2022 09:10

    It's going to be ending of mine day, but before end I am reading this enormous article to increase my experience.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

A-Tuinhuis

Houthandel Boumans maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'accepteren' te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Privacy- en cookieverklaring. Privacy- en cookieverklaring.

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk